21 maart 2012

Met de lente in de lucht ...

De lente is in de lucht en allerhande ideëen broeien en groeien ...
We hopen dat jullie een aangename wintertijd hebben doorgebracht.
De Leuvense wintertijd was voor ons een rustige periode, met gasten die we konden verwennen en enkele sprankelende tours tijdens die de lange winteravonden.
Met de lente in aantocht, zijn we terug actief, zien we het jaar met veel plezier tegemoet en hopen we jullie verder hier te mogen verwelkomen in YENN b&b of rondleiden in de historische binnenstad van Leuven met YENN Walks, met veel leute en plezier.
Bij deze wensen we jullie ook te bedanken voor die keren dat jullie beroep op ons gedaan hebben. YENN introduceerde het concept van een 'culinary Walk' in Leuven in het voorjaar van 2008 en de eerste bezoekers logeerden bij YENN b&b vanaf 2009.
Gestadig groeit het aantal bezoekers voor overnachting of het aantal boekingen voor de wandelingen. Dit succes hebben we alleszins aan jullie te danken, waarvoor een welgemeende "merci" !
In maart vorige jaar lanceerden we onze volledig vernieuwde website, waar we heel wat berichten van voorbije bezoekers verzamelden.Bezoek http://www.yenn.be/gastenboek.php hiervoor, of klik op de taalknop NL rechts bovenaan als je de nederlandstalige reviews wilt lezen.
Indien je hieraan nog iets wil toevoegen, laat het ons weten.
Ook indien je nog suggesties hebt om onze dienstverlening te verbeteren, vernemen wij dat graag. Met aanwijzingen om onze accommodatie of wandelingen te verbeteren houden we graag rekening.
We kijken ernaar uit jullie hier opnieuw te mogen ontmoeten, voor jullie bezoekers te zorgen of je bezoek aan Leuven te verluchten met verhalen en anekdotes.
Met de lente op komst kunnen we onze goesting om jullie te verwennen met een YENN wandeling of een "home away from home" met YENN b&b aan te bieden niet meer intomen.
Vandaar ook deze herlancering van ons blogje, dat zowat een jaar heeft gesluimerd, om ideëen te laten broeien en groeien ... hou ons in 't oog !

Nadine Gregoor - YENN b&b
Joris De Roy - YENN Walks