18 augustus 2013

Huisgebakken - huisgemaakt - smaak en kwaliteit van de bovenste plank

Hoe langer hoe meer huisbereide broden, zoet gebak en andere huisgemaakte gerechten bij het ontbijt.
Kwaliteit en smaak staat bovenaan bij YENN b&b.

Een cake-achtig gebak waarin banaan werd verwerkt
met amandelschilfers bestrooid.
Als groot "plaat"-gebak of in de vorm van kleine gebakjes.
Voor de romantische zielen in de vorm van een hart.
Bananengebak verrijkt met gezonde granen
zoals haver en lijnzaad, of zaden zoals zonnebloempitten. 
Diverse broden zoals hier bovenaan
het donkere meergranen-bierbrood met pompoenpitten
of onderaan het blekere meergranenbrood met amandelschilfers,
rozijnen en gedroogde veenbessen
Focaccia met olijfolie, grof zeezout,
oregano en zongedroogde tomaatjes - heerlijk bij ham of kaas

Rijstpap met besjes, naast de dagelijks versgemaakte fruitsla een vaste topper bij ons ontbijt